erickhaledhot

Alla inlägg under mars 2014

Av Moa Gustafsson - 27 mars 2014 14:33

Av Moa Gustafsson - 26 mars 2014 17:43

Den 10/4 av Frida tidningen kommer 1meter affisch på Eric!

Av Moa Gustafsson - 24 mars 2014 10:48


En musikalisk resa utlovades ? och en musikalisk resa blev det när Eric Saade tog arenapubliken på en resa mellan 60-talet och idag tillsammans med Sundal Rock Orchestra.
Högt. Där har ni svaret på lördagskvällens stående fråga ? nämligen "Hur låter Vänersborg?". Och vid varje återkommande kontroll som Eric Saade gjorde på Arena Vänersborg höjdes också volymen på publiken än lite mer. Äran för det kan i mångt och mycket tillskrivas honom själv ? vars entertainerkvaliteter bevisligen gick hem hos den både stora, och åldersmässigt blandade, åskådarskaran.

2014 är tänkt som ett mellanår för Saade som ju inte har synts till i den Melodifestivalcirkus som svepte över landet för några veckor sedan. Och den självvalda pausen tycks göra honom gott.

Understödd av Ulf Wadenbrandt och Sundal Rock Orchestra vägledde han publiken genom låtar från flera av sina musikaliska förebilder. För första gången spelade han nämligen covers live ? vissa mer otippade än andra. Bland annat bjöds Dean Martins "Ain't that a kick in the head" och Bryan Adams "(Everything I do) I do it for you".

Just de inspirationskällorna kanske mest tilltalade de något äldre delarna av publiken. Men även de yngre som trängdes närmast scenen fick sitt när Saades melodifestivalhits "Manboy" och "Popular" avverkades ? den senare med något westerndoftande blåsinstrument. Det behöver knappt sägas att musiken gynnades oerhört av de symfoniska arrangemangen i ryggen. Ja, säg den artist vars musik inte skulle göra det med hjälp av en så kompetent orkester som Sundal Rock Orchestra?

I övrigt fick vi veta hur Robbie Williams tjänat som en inspiration ? inte bara till att använda ett kort mikrofonstativ ? utan också till att stå på scen överlag. "Feel" från den förra Take That-stjärnan följde därefter. Och även om arenan för kvällen var något mindre än de som förebilden brukar röra sig på visade Saade att han ändock kan hantera en stor publik.

Några låtar in i konserten vågade sig Eric Saade ut i publiken för att hälsa, krama och ta bilder med sina fans. Att komma ner var givetvis inga problem ? men att sedan ta sig tillbaka till scenen visade sig ta desto längre tid. "Marching (in the name of love)" fick helt enkelt köras igång ute i publikhavet.

"Black or white" av Michael Jackson och hans egna "Put your hearts in the air" blev extranummer innan han avslutade med att en sista gång undra hur Vänersborg lät. Svaret? Öronbedövande jubel.
http://m.ttela.se/Default.aspx?pageid=0&parentid=0&link=1.2976349

Presentation


Hej jag är en tjej som är 15 som älskar Eric Saade , jag gillar många fler artister! om du har egna bilder på Eric eller tips så kommentera eller maila mig moa.gustafsson@hotmail.com

Fråga mig

42 besvarade frågor

Omröstning

Vad är bästa med bloggen?
 bilderna
 får info
 för det handlar om Eric

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards